vertaalbureau Brussel

Tarieven

Zo berekenen we het tarief van vertaalwerk

De exacte prijs van een vertaalopdracht is moeilijk in standaardtarieven uit te drukken. We berekenen de prijs van een vertaling op basis van de talencombinatie, de moeilijkheidsgraad van de tekst, de urgentie van de oplevering en het vereiste specialisme.

Een algemene vertaling van het Nederlands naar het Frans kost bijvoorbeeld minder dan een juridische vertaling van het Engels naar het Chinees.

100% binnen budget

Klantentevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. We leveren vertalingen aan van de beste kwaliteit, binnen de door jou gevraagde tijd. We blijven daarbij altijd binnen het budget dat op de offerte staat. De offerte toont je trouwens een maximumbudget, waardoor de uiteindelijke factuur soms iets lager ligt… Maar – niet onbelangrijk – nooit hoger!

Gratis proefvertaling voor grote opdrachten

Heb je een grote vertaalopdracht op til? Voor grote opdrachten (vanaf +/- 10.000 woorden), voeren we graag een proefvertaling uit van een klein deel van de tekst (max. 300 woorden of een halve pagina) om je te overtuigen van onze kwaliteit en service. Vraag ernaar!

Hoeveel kost de vertaling van jouw tekst?

Benieuwd hoeveel het vertalen van jouw website, brochure, handleiding, bijsluiter, juridisch document, financieel rapport, of welke tekst dan ook zou kosten? Aarzel niet om een offerte te vragen. We sturen je binnen enkele uren vrijblijvend een budgetvoorstel toe. Je zal aangenaam verrast zijn.

vertaalbureau Brussel

10% welkomstkorting

Nieuwe klanten ontvangen bij een eerste opdracht een welkomstkorting van 10%. Zo maak je voordelig kennis met onze kwaliteitsvertalingen.