welkom bij
DYNAMICS TRANSLATIONS


We zijn een relatief klein maar uiterst dynamisch vertaalbureau dat in
1989 werd opgericht door twee ervaren vertalers.

Het doel bestond erin zich te onderscheiden van de “massa-aanpak” van de grotere vertaalbureaus en resoluut te opteren voor een persoonlijkere relatie met zowel de klanten als de medewerkers.

We hebben ons daarbij ook steeds afgezet tegen de trend om systematisch de goedkoopste vertalers in te zetten met het oog op een maximale winstmarge.

In tegenstelling tot heel wat andere vertaalbureaus hebben wij er altijd voor geopteerd om uitsluitend samen te werken met ervaren en professionele vertalers (zie Onze troeven), omdat we onze beroepseer, de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid (en dus ook de trouw) van onze klanten nu eenmaal voorop stellen.

-10% op eerste opdracht!

welkomstkorting voor nieuwe klanten

Dat beleid heeft zijn vruchten afgeworpen… want Dynamics Translations kan ondertussen prat gaan op een indrukwekkende resem trouwe klanten (zie Referenties).

Het bureau wordt dan ook nog steeds volgens dezelfde principes (met als sleutelwoorden persoonlijk contact, kwaliteit en snelheid) gerund door de oorspronkelijke stichter en bezieler van het dynamische vertaalbureau, Serge de la Croix (licentiaat-vertaler met meer dan 30 jaar ervaring).

Uiteraard is ook onze groep medewerkers doorheen de jaren mee gegroeid, en kunnen wij vandaag bogen op een al even indrukwekkend team van ervaren vertalers en partners voor de meest uiteenlopende talencombinaties, stuk voor stuk professionals die elk uitsluitend in hun eigen moedertaal werken (native speakers) en vaak ook een welbepaalde specialisatie hebben.

Dankzij dat uitgebreide netwerk kunnen we dan ook nagenoeg alle mogelijke talencombinaties aan.

En onze ervaren assistente / account manager Tania Neirinckx, die intussen ook al ruim 12 jaar trouw op post is, kent als geen ander haar vak en weet, dankzij haar nauwe band met de meeste medewerkers, steeds de juiste persoon op de juiste job te zetten.